We hebben 13 gasten en geen leden online

Artikelen bekeken hits
703447

 

RuimteLicht - Bron van Zuiverheid


RuimteLicht zuivert en verhoogt de energie, daar waar disharmonieën (energetische verontreinigingen) merkbaar zijn.  • Ruimtes krijgen een voelbaar lichtere, aangenamere atmosfeer. De lucht wordt frisser en we hebben de indruk weer lichter te kunnen ademen. Naast ruimtes thuis is RuimteLicht vooral geschikt om wachtkamers, praktijkruimtes, tentoonstellingsruimtes, ziekenkamers, hotelkamers en vakantiehuisjes te zuiveren. Bij renovatie kan RuimteLicht worden vermengd met de verf of het behangplaksel. (1 sluitdopje op 1 liter).

  • De aura wordt gereinigd en je eigen uitstraling is helderder. Gezuiverd kom je weer in het hier en nu tot jezelf. Ben je op plaatsen geweest waar veel verschillende energieën van mensen met elkaar samenkomen (winkelcentra, kapper, op het werk) kun je je energiesysteem met Ruimtelicht weer schoonmaken en opladen.

  • Kledingstukken, bedden, speelgoed en soortgelijke andere voorwerpen worden van vreemde energie ontdaan, lijken aantrekkelijker en worden graag gedragen en gebruikt.

  • RuimteLicht reinigt spijzen van vreemde trillingen, zo dat ze er verser, harmonieuzer en aantrekkelijker uitzien - zo worden alle niveau's van lichaam, geest en ziel gevoed.

RuimteLicht van LichtWesen is bewust zonder geur!

Daardoor:


• ervaar je zuivere energie

• wordt je niet door een geur beïnvloedt die je niet prettig vindt

• ervaren ook anderen de ruimte als aangenaam

• is het concentraat ongelimiteerd houdbaar omdat er geen etherische olie oxideert

• is RuimteLicht veelvuldig te gebruiken, vooral spijzen en kleding staan niet aan etherische olie bloot

• is RuimteLicht zuinig in het gebruik, want er hoeft niet veel te worden verstoven om een luchtje waar te nemen

RuimteLicht kan ook met je persoonlijke lievelingsgeur worden verrijkt. Mensen die van aromatherapie gebruikmaken, kunnen voor een gewenst doel etherische olie toevoegen.


Klaarmaken van het sproeiklare RuimteLicht mengsel:


Doe een sluitdopje RuimteLicht concentraat in de sproieflacon, bij het reeds energetisch werkzame glaslichtkogeltje en vul dan de sproeiflacon me zo zuiver mogelijk water. Schudt enige malen krachtig opdat de energie van het concentraat zich goed mengt met de energie van het lichtkogeltje. Nu is het mengsel gebruiksklaar.


Gebruik:


Energetiseren van ruimten: Sproei grondig in de gehele ruimte (ong. 1 sproeistootje per vierkante meter). Sproei goed op hoogdhoogte, zo kan het mengsel zich in de ruimte verdelen. Naar wens dagelijks of voor en na gebruik van de ruimte toepassen.


Reinigen van de aura: Sluit de ogen en geef 1 tot 3 sproeistootjes boven je hoofd in de aura. Baadt je een moment lang in de energie van de fijn verstoven RuimteLicht vloeistof. Wanneer gewenst dagelijks meerdere keren te gebruiken.


Bevrijding van vreemde energieën: Bij kleding, bedden, speelgoed, spijzen, enz. voorwerpen met een tot meerdere spoeistootjes van RuimteLicht van ongeveer 50 cm afstand besproeien.


Het mengsel moet binnen enige dagen worden opgebruikt. Wanneer het mengsel langer bewaard moet worden, kan 1 tot 3 theelepels hoogwaardige azijn (geen azijnessence!) per sproeiflacon van 100 ml worden toegevoegd.

Buiten bereik van kinderen houden. Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Concentraat niet in de buurt van open vuur gebruiken. Bevat alcohol. Geen reinigingsmiddel. Spray voor energetische reiniging en zuivering.

 

Kristallen


BeschermEngel hanger

De LichtWesen beschermengelhanger van zilver met een driehoekige zirkonia zuivert en stabiliseert de aura en omgeeft je met een beschermend energieschild met de kracht van de aartsengelen Michael en Raphael, de goudgele kleurstraal, de saffier en de kristallijne straal van de Elohim.

De heldere lijnen van de engel en de driehoekige vorm van de edelsteen bundelen deze krachten en leiden ze het lichaam en de aura in.
Sieraadhanger van 925 zilver met goudgele zirkonia. Hoogte ca. 29 mm


 

 Zielenkristal

Om de verbinding tot het weten van de ziel te intensiveren

Ieder mens bezit een individuele ziel waarin alle ervaringen, herinneringen, en het verworven weten sedert de schepping van de ziel zijn opgeslagen. Tot de inhoud van de ziel, die voor dit leven van belang is, hebben we toegang. Maar deze toegang is dikwijls geblokkeerd.

Het Zielekristal draagt een energie, die de verbinding tot het weten van de ziel en tot de talenten en gaven, die we willen ontvouwen, intensiveert. Verder versterkt hij de verbinding met de begeleider van de ziel die ons ter zijde staat.

Zielekristal met zilveren of vergulde clip. Hoogte ca. 22mmSterntaler Kristal en Essence

Welvaart is meer dan genoeg geld hebben. Naast de mogelijkheid je wensen te vervullen, betekent welvaart ook de gave om de geschenken van het leven te erkennen en daar gelukkig mee te zijn.

De Sterntaler essence ondersteunt:
• idealen en denkpatronen over rijk zijn, welvaart, overvloed en geld bewust in te zien
• zich met goddelijke overvloed en liefde te verbinden
• pijn door gescheiden te zijn en gevoelens van tekortkoming te helen
• zich geborgen en betrokken te voelen
• de liefde voor de aarde en de materie te versterken
• de eigen mogelijkheden te erkennen en er naar te leven

Deze kracht leidt ons naar de vaardigheden en opgaven die zich voor ons ontvouwen en waar wij naar leven willen.
De bijzondere 'Sterntaler'-daalder concentreert de energie van de Sterntaler essence in een fonkelend kristal (lengte: 23 mm). Het werkt waar je het ook aanbrengt, in een kamer, op het lichaam, in je portemonnaie,...


Harmony Kristal

Dit energetische kamerkristal van LichtWesen zorgt voor een unieke atmosfeer: voor een goed gevoel, voor helderheid en vreugde. De kracht van de vier elementenengelen Vuur, Water, Aarde en Lucht en de Aardengel Boom harmoniseren de trilling en stemmingen in de ruimte.

Het HarmonyKristall van LichtWesen komt overeen met de grondbeginselen van Feng Shui en is uiteraard loodvrij. Daardoor laat het zich uitstekend integreren.
Als dit kristal op het lichaam gelegd of gedragen wordt, harmoniseert het de aura. Ook werkt het uitstekend als het naast de PC, in praktijk-, therapie of conferentieruimte aangebracht wordt. Daarnaast heeft het nog vele andere gebruiksmogelijkheden.

Het HarmonyKristall (lengte: 63 mm) is veilig verpakt in een mooi zakje. Omdat ook de verpakking geënergetiseerd en energetisch verzegeld is, is het ook zeer geschikt voor het bewaren van edelstenen, sieraden en essences.
Dit maakt het ook tot een bijzonder geschenk.


Indigo Kristal, Essence & Energiekogel

Ieder mens heeft bijzondere vaardigheden en gaves, die zich tijdens zijn leven zullen ontvouwen. Het contrast tussen de innerlijke begaafdheid en de omgeving is vaak zo sterk, dat het moeilijk is zijn plek te vinden, maar ook om in contact te blijven met zijn eigen vaardigheden. Dit leidt tot innerlijke spanningen, onrust en desoriëntering. Vooral kinderen met een hoog energetisch trillingsniveau lijden onder het energieverschil met de buitenwereld. Het kost hen veel kracht om dit verschil te verwerken.
De Indigo essence ondersteunt het opgroeiende wezen om in contact te blijven met de eigen gaves, het levensplan en de ondersteunende geestelijke krachten. Het energiesysteem wordt geharmoniseerd. De verbinding met de bron en de levensenergie wordt versterkt, zodat het eigen energieniveau beter behouden kan worden. De innerlijke spanning verdwijnt.
Daarnaast helpt het:
• de vaardigheden en gaves van het eigen wezen te erkennen en er naar te leven
• rustig te blijven
• de kracht van de innerlijke rust te vinden
• zichzelf en situaties uit verschillende oogpunten te bezien
• zijn plek te vinden

Het is moeilijk te onderscheiden wie een Indigo kind is en wie niet. Ieder kind brengt vaardigheden mee, die ontvouwen willen worden en een goede verbinding met de levensenergie nodig hebben. Voor ieder kind is een evenwichtig energiesysteem behulpzaam, maar natuurlijk ook voor volwassenen. Daarom is deze essence geschikt voor ieder kind en iedere volswassene.

De Indigo essence is ook verkrijgbaar als energiekogel, essence en als olie, dat geparfumeerd is met hoogwaardige etherische oliën van lavendel, citrus en limoen.


Be Present Kristal

De nieuwe kristal van LichtWesen herbergt in zich de werking van de Be Present-essence in de vorm van een achthoek. De 66 mm grote, achthoekige Swarovsky-kristal dient als drager voor de Be Present-energie. De achthoek, in het Chinese wijshedenboek 'I Tsing' ook wel Bagua genoemd, representeert de harmonie van energieën. Daardoor stabiliseert deze vorm de balans tussen ons persoonlijke leven en de universele energie.

De energie van de nieuwe Be Present-kristal ondersteunt het lichaam om bewust en helder te zijn. Het gaat u gemakkelijker af om u in het hier en nu te bewegen en uw volledige aandacht en attentiewaarde aan uw omgeving te schenken. Zwaarmoedige gedachten en zorgen behoren tot het verleden; blokkades, het zogenaamde 'hokjesdenken' en stress zeggen u vaarwel. U neemt uw omgeving en uw eigen ik bewuster waar.

Mensen die de Be Present-kristal op het lichaam droegen lieten weten een totale ontspanning te ondergaan. De innerlijke stress veroorzaakt door prikkels van buitenaf werd minder, zodat deze mensen weer kracht uit zichzelf konden putten.

Niet alleen wanneer men meditatie beoefent, maar ook in het gewone alledaagse leven oefent de Be Present-kristal een energie uit waardoor u uw eigen omgeving en uw eigen ik bewuster waarneemt. Het gaat u daardoor makkelijk af om vanuit uw eigen rust te handelen en present te zijn.

De Be Present-kristal is ontworpen als ruimtekristal. Echter, de ervaring leert dat men de kristal ook prima op het lichaam kan dragen of in de hand kan houden, zodat men doelbewust de fijnstoffelijke energie in lichaam en aura in harmonie doet komen.

En natuurlijk is deze Be Present-kristal (met Swarovsky) van LichtWesen ook een prachtig ontwerp om cadeau te geven!


Impulser Button

De eerste kristalbutton uit de LichtWesen 'Powerkristal'-serie

Brandstof om doelen te bereiken

Wie herkent het niet? We zijn tot een bepaald besef gekomen dat we graag in ons leven willen integreren. Echter, al na een paar dagen zijn we ondanks onze inspanningen alweer terug bij de dagelijkse beslommeringen die ons onze pogingen doen vergeten.

Wanneer we de visie en het doel direct voor ons zien, hebben we dan ook wilskracht nodig om dit te realiseren. Daarbij helpt een continue impuls, die ons direct aan ons doel of besef herinnert en die initieert dat innerlijk verzet en innerlijke blokkades te overwinnen zijn. Een impuls die ons die 'kick' en ondersteuning geeft om ook daadwerkelijk ons besef of doel in praktijk te brengen.

Zo'n ondersteuning is de nieuwe Impuls Button van LichtWesen! Een hoogwaardige Swarovski-kristal (20 mm).

De Impuls Button is een krachtige begeleider. Doordat hij meerdere malen te gebruiken is door zijn kleefbare achterzijde (ca 7 keer bij schone en vetvrije oppervlakte), kan hij op meerdere oppervlakten gebruikt worden. Bijvoorbeeld op de spiegel, op het beeldscherm van uw pc, de telefoon of op het dashboard in uw auto. En vanaf die plek kan hij daarna weer ergens anders op aangebracht worden. U kunt de Impuls Button dus naar uw werk meenemen of bijvoorbeeld op uw reizen. Bewaart u dan ook het witte folie van de kleefrand, zodat u de Impuls Button in het meegeleverde fluwelen zakje kunt vervoeren.

Men kan ook een papiertje aan de Impuls Button hangen, met daarop uw doel geschreven. U wordt dan direct aan uw goede voornemen herinnert. De Impuls Button is ook bijzonder geliefd bij verliefde paren die de Swarovski-kristal als 'vergeet-mij-nietje' gebruiken. Ook is deze schitterende kristal een uitstekend cadeau voor iemand die u bijzonder lief is!

De Impuls Button werkt continu; of we hem nu zien of niet. Zijn kracht is net als de brandstof in een auto. Wij kiezen een doel of visie en de brandstof maakt het mogelijk om dat doel te bereiken. Op dezelfde manier werkt eigenlijk de Impuls Button. U wordt zich van hinderlijke gewoonten bewust en weet hier beter mee om te gaan en uw vaardigheiden worden beter zichtbaar. En dat met vrede en liefde, zodat u zich meer en meer bewust bent hoe u bewust en vervult leven kunt.

Gebruik

De Impuls Button draagt het LichtWesen-logo onder de kleeflaag; hèt teken voor energetische kwaliteit!

Draagt u de button in het begin dichtbij uzelf. De Impuls Button zal zich met uw energie verbinden en zal daarna zijn opgave uitvoeren om uw doelstelling of visie in het dagelijks leven te integreren.

 

 

LichtWesen Thema-essences

Inspireert en vervult leven

De LichtWesen thema-essences bevatten naast de energie van fijnstoffelijke wezens ook de kracht van edelstenen en kleuren. Daardoor hebben zij een meer aardse trilling, die vooral de meest verdichte auralichamen en energiebanen harmoniseert.

De uitdagingen van het leven van alledag met succes onder de knie krijgen. In stressvolle situaties kalm blijven en met beleid te werk gaan. In samenzijn vervulling vinden. Om dat te bereiken, heeft LichtWesen voor de belangrijkste levensthema's en problemen van onze tijd, de thema-essences ontwikkeld.

De LichtWesen thema-essences werken met de krachten uit drie domeinen: met de trilling van kleuren en edelstenen alsmede met de kracht van kosmisch bewustzijn. Dit laatste wordt ook bij yoga en meditatie gebruikt. De thema-essences harmoniseren en stabiliseren het energie-systeem dat het lichaam van energie voorziet en je een omhullende bescherming geeft. Je ervaart een nieuw evenwicht en stabiliteit.

Energieën in de thema-essences

Mijn Kracht


Uithoudingsvermogen, bezieling, levensenergie


Kleur: rood • granaat, zwarte toermalijn


Fijnstoffelijke energie: Djwal Khul, aartsengel Uriël


Vitaliserend, zuiverend, beschermend, je openstellen voor de onbegrensde levensenergie die je ter beschikking staat, je niet door verkeerde overtuigingen laten beperken, een nieuwe ordening vinden, zelfbewustzijn.

Deze essence werkt opwekkend en vitaliserend. Rood, de kleur van de liefde en van koningen, samen met de edelstenen granaat en zwarte toermalijn, helpen je een nieuwe ordening te vinden. Deze essence heeft bovendien een zuiverende en beschermende werking en versterkt je zelfbewustzijn. Hierdoor kune je jezelf voor nieuwe onbegrensde levensenergie open stellen.


Mijn Uitwisseling


Samenzijn, relaties, communicatie


Kleur: groen • smaragd, bergkristal


Fijnstoffelijke energie: Maria, aartsengel Michaël


Ondersteunt ook het lichamelijk samenzijn, communicatie op celniveau en de harmonie tussen lichaam, geest en ziel, helpt egopatronen en gebondenheid die een samenzijn belemmeren te overwinnen.

Niet alleen tussen mensen, maar ook met onze omgeving en binnenin het lichaam vindt een voortdurende uitwisseling plaats. Om dat goed te laten plaatsvinden bevat deze essence de trilling van smaragd en bergkristal, samen met de kleur groen. Ze laat het samenzijn ontspannen verlopen, verheldert relaties en bevordert de harmonie van lichaam, geest en ziel.


Mijn Kalmte


Ontspanning, anti-stress, innerlijke rust


Kleur: blauw • saffier, lapis lazuli


Fijnstoffelijke energie: Lao Tse, aardengel BoomDiepe rust, stabiliteit, evenwicht, onderscheidingsvermogen, tevredenheid.

In stressvolle tijden hebben we vooral behoefte aan stabiliteit en gelijkmatigheid. Deze essence bevat daarom saffier, lapis lazuli en de kleur blauw. Daardoor worden ook het onderscheidings- vermogen en de tevredenheid versterkt. Je vindt innerlijke rust en kalmte.


Mijn Kennis


Helderheid in denken en handelen, bewustzijn


Kleur: wit • diamant, bergkristal


Fijnstoffelijke energie: Maha Chohan, aardengel Kristal


Zuiverheid, totaliteit, lost gebondenheid aan beperkende ideeën en gedragspatronen op, ondersteunt inzicht, intuïtie en de verbinding met innerlijke wijsheid.


Wit is de kleur van helderheid, zuiverheid en totaliteit. Samen met de trilling van diamant en bergkristal bevrijdt deze essence je van achterhaalde ideeën en gedragspatronen en versterkt inzicht, intuïtie en de verbinding met je innerlijke wijsheid.


Mijn Vreugde


Geestdrift, elan, levensvreugde


Kleur: geel • rosekleurige saffier, goudtopaas


Fijnstoffelijke energie: aardengel Zon, aartsengel Gabriël


Vol vuur, uit de lethargie en depressie komen, verbindt wijsheid en logica, daadkracht met vreugde, helderheid, laat de innerlijke zon weer schijnen.


Geel, de kleur van de zon, brengt vreugde en opgeruimdheid. En stimuleert wijsheid en logica. Samen met de edelstenen goudtopaas en roze saffier lost ze angst op, verbindt daadkracht met vreugde en laat je innerlijke zon weer schijnen.


Gebruiksaanwijzing:


Kies een of meerdere essences uit, waarvan je vindt dat je die nu kunt gebruiken. Sproei de essence naar believen dagelijks meerdere malen op de huid, bijvoorbeeld op de pols, in de mondholte of in de aura. De essences zijn ook ideaal als energieverrijkende toevoeging in douchegel of badwater.

 

 

 

Engel... met uitstraling!

KnuffelEngel

Ik ben de KnuffelEngel van LichtWesen©, aaibaar en zacht.

In een kleine Duitse textielwerkplaats word ik liefdevol met de hand gemaakt en ik ben helemaal uniek. Voor mij worden alleen de beste materialen gebruikt.

Vanzelfsprekend voldoe ik aan de strengste kwaliteitseisen zoals mijn CE-merk laat zien.

Maar ik ben meer dan alleen maar stof en vulling. Ik ben op de wereld gekomen om er te zijn voor kinderen en volwassenen. Om deze opgave goed te vervullen, werd ik met engelenenergie opgeladen. Deskundigen zullen zeggen dat ik energetisch geladen ben. Daardoor heb ik een heel bijzondere energetische uitstraling, die jouw energiesysteem harmoniseert en stabiliseert. Met opzet heb ik geen gezicht gekregen, omdat ik jou heel persoonlijke engel ben en daarom ook een eigen gezicht heb, dat alleen jij kunt zien.

Ik wil er graag voor je zijn als je verdrietig bent, bescherming en geborgenheid nodig hebt of gewoon even wilt knuffelen. Ik zal naar je luisteren als je me je zorgen vertelt. Als je kracht nodig hebt, neem me dan in je armen. Ik zal je helpen rustig te worden, goed in te slapen en verkwikt te ontwaken.

Ik verheug me op jou!

De aardse feiten samgengevat:

• 28 centimeter groot

• 100 % handwerk

• voldoet aan alle CE veiligheidsvoorschriften

• wasbaar

De KnuffelEngel van LichtWesen draagt de kracht van de engelen Raphaël (heling), Michaël (bescherming), Haniël (opbeuren) en Zon (vreugde). Daarnaast de energieën van Maria (geborgenheid en koestering), El Morya (vertrouwen) en Lao Tse (rust en kalmte).

BeschermEngel

Bescherming voor onderweg

Engelenkracht - altijd aanwezig. Want ook de Beschermengel draagt de kracht van engelen. Met zijn lusje kan de 10 cm grote, lieve Beschermengel overal worden bevestigd. Getest op milieuvriendelijkheid. 100% handwerk. CE kwaliteit.

In de Beschermengel zijn de krachten van aartsengelen Michaël (bescherming), Haniël (zelfbewustzijn) en Uriël (visioenen manifesteren) de opgestegen Meesters Maria (geborgenheid en voeding), Lao Tse (rust en kalmte), aarde engel Boom (stabiliteit) en de gele en blauwe kleurstraal werkzaam.

Onze aanbeveling: Beschermengel en Knuffelengel regelmatig energetisch reinigen met Ruimtelicht van LichtWesen.

 

Schoonheidselixer • stimulerend rozenwater

Rosa Damascena - De Koningin der bloemen

Het LichtWesen Schoonheidselixer verzorgt de huid met waardevolle werkzame stoffen uit rozen en harmoniseert tegelijkertijd het energiesysteem.

Het schenkt welbevinden en een positieve uitstraling.

Je individuele schoonheid ontvouwt zich in volle bloei

Ontdek je individuele schoonheid

Het frisse rozenbloesemdistillaat van de Rosa Damascena is een aangenaam milde vocht-inbrengende lotion, die sinds eeuwen als exclusief huidverzorgingsmiddel wordt gewaardeerd. De tere geur schenkt een zinnelijk genot. Voor het LichtWesen Schoonheidselixer wordt hoogwaardig rozenwater uit gecontroleerde biologisch geteelde rozen gewonnen. Door een speciale energetische bewerking wordt het rozenwater daarna met de energie van lelie, smaragd en de parel van de Seychellen verrijkt. De lelie is het zinnebeeld van schoonheid en reinheid, de smaragd als edelsteen staat voor regeneratie, evenwicht herstellend en harmoniserend, de parel van de Seychellen onderstreept je charisma.


Het harmoniseert de energetische en stoffelijke kant van het lichaam en ondersteunt


• Het mooi zijn en mooi voelen

• De vreugde van het gezien worden

• Achter het eigen masker en beperkende ideeën kijken en je eigen stralende wezen ontdekken

• Jezelf te accepteren en je goed te voelen


Behalve de trilling van fijnstoffelijke wezens bevat het ook de energie van bloesem, edelstenen en kleuren


Inhoud: Zuiver rozenwater, vrij van synthetische conservering, kleurstoffen of andere toevoegingen, vrij van alcohol.


Met de energie van:


Seychellenlelie, Smaragd, Parel, Helder bergkristal

Zilveren en gouden straal van de Elohim

Opaallicht

De opgestegen Meesters Maria en Lao Tse

Helingsenergie


Gebruiksaanwijzing:


Het LichtWesen Schoonheidselixer is een ideale aanvulling bij iedere verzorging. Als gezichtswater sproei je het met gesloten ogen direct op het gezicht, hals en decolleté of bevochtig er een wattenbol mee en verdeel het met zacht cirkelende bewegingen. Ook tussendoor verlevendigt en vitaliseert het Schoonheidselixer - een vleugje nieuwe energie.

Als zuiver natuurproduct wordt het Schoonheidselixer zonder sythetische conservering, kleur- of geurstoffen en zonder dierproeven vervaardigd. Het is in twee formaten, 30 ml en 100 ml te verkrijgen.

 
   
© 2021 - Het Pentagram