We hebben 20 gasten en geen leden online

Artikelen bekeken hits
693547

 

LichtWesen Thema-essences

Inspireert en vervult leven

De LichtWesen thema-essences bevatten naast de energie van fijnstoffelijke wezens ook de kracht van edelstenen en kleuren. Daardoor hebben zij een meer aardse trilling, die vooral de meest verdichte auralichamen en energiebanen harmoniseert.

De uitdagingen van het leven van alledag met succes onder de knie krijgen. In stressvolle situaties kalm blijven en met beleid te werk gaan. In samenzijn vervulling vinden. Om dat te bereiken, heeft LichtWesen voor de belangrijkste levensthema's en problemen van onze tijd, de thema-essences ontwikkeld.

De LichtWesen thema-essences werken met de krachten uit drie domeinen: met de trilling van kleuren en edelstenen alsmede met de kracht van kosmisch bewustzijn. Dit laatste wordt ook bij yoga en meditatie gebruikt. De thema-essences harmoniseren en stabiliseren het energie-systeem dat het lichaam van energie voorziet en je een omhullende bescherming geeft. Je ervaart een nieuw evenwicht en stabiliteit.

Energieën in de thema-essences

Mijn Kracht


Uithoudingsvermogen, bezieling, levensenergie


Kleur: rood • granaat, zwarte toermalijn


Fijnstoffelijke energie: Djwal Khul, aartsengel Uriël


Vitaliserend, zuiverend, beschermend, je openstellen voor de onbegrensde levensenergie die je ter beschikking staat, je niet door verkeerde overtuigingen laten beperken, een nieuwe ordening vinden, zelfbewustzijn.

Deze essence werkt opwekkend en vitaliserend. Rood, de kleur van de liefde en van koningen, samen met de edelstenen granaat en zwarte toermalijn, helpen je een nieuwe ordening te vinden. Deze essence heeft bovendien een zuiverende en beschermende werking en versterkt je zelfbewustzijn. Hierdoor kune je jezelf voor nieuwe onbegrensde levensenergie open stellen.


Mijn Uitwisseling


Samenzijn, relaties, communicatie


Kleur: groen • smaragd, bergkristal


Fijnstoffelijke energie: Maria, aartsengel Michaël


Ondersteunt ook het lichamelijk samenzijn, communicatie op celniveau en de harmonie tussen lichaam, geest en ziel, helpt egopatronen en gebondenheid die een samenzijn belemmeren te overwinnen.

Niet alleen tussen mensen, maar ook met onze omgeving en binnenin het lichaam vindt een voortdurende uitwisseling plaats. Om dat goed te laten plaatsvinden bevat deze essence de trilling van smaragd en bergkristal, samen met de kleur groen. Ze laat het samenzijn ontspannen verlopen, verheldert relaties en bevordert de harmonie van lichaam, geest en ziel.


Mijn Kalmte


Ontspanning, anti-stress, innerlijke rust


Kleur: blauw • saffier, lapis lazuli


Fijnstoffelijke energie: Lao Tse, aardengel BoomDiepe rust, stabiliteit, evenwicht, onderscheidingsvermogen, tevredenheid.

In stressvolle tijden hebben we vooral behoefte aan stabiliteit en gelijkmatigheid. Deze essence bevat daarom saffier, lapis lazuli en de kleur blauw. Daardoor worden ook het onderscheidings- vermogen en de tevredenheid versterkt. Je vindt innerlijke rust en kalmte.


Mijn Kennis


Helderheid in denken en handelen, bewustzijn


Kleur: wit • diamant, bergkristal


Fijnstoffelijke energie: Maha Chohan, aardengel Kristal


Zuiverheid, totaliteit, lost gebondenheid aan beperkende ideeën en gedragspatronen op, ondersteunt inzicht, intuïtie en de verbinding met innerlijke wijsheid.


Wit is de kleur van helderheid, zuiverheid en totaliteit. Samen met de trilling van diamant en bergkristal bevrijdt deze essence je van achterhaalde ideeën en gedragspatronen en versterkt inzicht, intuïtie en de verbinding met je innerlijke wijsheid.


Mijn Vreugde


Geestdrift, elan, levensvreugde


Kleur: geel • rosekleurige saffier, goudtopaas


Fijnstoffelijke energie: aardengel Zon, aartsengel Gabriël


Vol vuur, uit de lethargie en depressie komen, verbindt wijsheid en logica, daadkracht met vreugde, helderheid, laat de innerlijke zon weer schijnen.


Geel, de kleur van de zon, brengt vreugde en opgeruimdheid. En stimuleert wijsheid en logica. Samen met de edelstenen goudtopaas en roze saffier lost ze angst op, verbindt daadkracht met vreugde en laat je innerlijke zon weer schijnen.


Gebruiksaanwijzing:


Kies een of meerdere essences uit, waarvan je vindt dat je die nu kunt gebruiken. Sproei de essence naar believen dagelijks meerdere malen op de huid, bijvoorbeeld op de pols, in de mondholte of in de aura. De essences zijn ook ideaal als energieverrijkende toevoeging in douchegel of badwater.

 

   
© 2021 - Het Pentagram