We hebben 20 gasten en geen leden online

Artikelen bekeken hits
693583

 

Engel... met uitstraling!

KnuffelEngel

Ik ben de KnuffelEngel van LichtWesen©, aaibaar en zacht.

In een kleine Duitse textielwerkplaats word ik liefdevol met de hand gemaakt en ik ben helemaal uniek. Voor mij worden alleen de beste materialen gebruikt.

Vanzelfsprekend voldoe ik aan de strengste kwaliteitseisen zoals mijn CE-merk laat zien.

Maar ik ben meer dan alleen maar stof en vulling. Ik ben op de wereld gekomen om er te zijn voor kinderen en volwassenen. Om deze opgave goed te vervullen, werd ik met engelenenergie opgeladen. Deskundigen zullen zeggen dat ik energetisch geladen ben. Daardoor heb ik een heel bijzondere energetische uitstraling, die jouw energiesysteem harmoniseert en stabiliseert. Met opzet heb ik geen gezicht gekregen, omdat ik jou heel persoonlijke engel ben en daarom ook een eigen gezicht heb, dat alleen jij kunt zien.

Ik wil er graag voor je zijn als je verdrietig bent, bescherming en geborgenheid nodig hebt of gewoon even wilt knuffelen. Ik zal naar je luisteren als je me je zorgen vertelt. Als je kracht nodig hebt, neem me dan in je armen. Ik zal je helpen rustig te worden, goed in te slapen en verkwikt te ontwaken.

Ik verheug me op jou!

De aardse feiten samgengevat:

• 28 centimeter groot

• 100 % handwerk

• voldoet aan alle CE veiligheidsvoorschriften

• wasbaar

De KnuffelEngel van LichtWesen draagt de kracht van de engelen Raphaël (heling), Michaël (bescherming), Haniël (opbeuren) en Zon (vreugde). Daarnaast de energieën van Maria (geborgenheid en koestering), El Morya (vertrouwen) en Lao Tse (rust en kalmte).

BeschermEngel

Bescherming voor onderweg

Engelenkracht - altijd aanwezig. Want ook de Beschermengel draagt de kracht van engelen. Met zijn lusje kan de 10 cm grote, lieve Beschermengel overal worden bevestigd. Getest op milieuvriendelijkheid. 100% handwerk. CE kwaliteit.

In de Beschermengel zijn de krachten van aartsengelen Michaël (bescherming), Haniël (zelfbewustzijn) en Uriël (visioenen manifesteren) de opgestegen Meesters Maria (geborgenheid en voeding), Lao Tse (rust en kalmte), aarde engel Boom (stabiliteit) en de gele en blauwe kleurstraal werkzaam.

Onze aanbeveling: Beschermengel en Knuffelengel regelmatig energetisch reinigen met Ruimtelicht van LichtWesen.

   
© 2021 - Het Pentagram