We hebben 16 gasten en geen leden online

Artikelen bekeken hits
693520

 

Kristallen


BeschermEngel hanger

De LichtWesen beschermengelhanger van zilver met een driehoekige zirkonia zuivert en stabiliseert de aura en omgeeft je met een beschermend energieschild met de kracht van de aartsengelen Michael en Raphael, de goudgele kleurstraal, de saffier en de kristallijne straal van de Elohim.

De heldere lijnen van de engel en de driehoekige vorm van de edelsteen bundelen deze krachten en leiden ze het lichaam en de aura in.
Sieraadhanger van 925 zilver met goudgele zirkonia. Hoogte ca. 29 mm


 

 Zielenkristal

Om de verbinding tot het weten van de ziel te intensiveren

Ieder mens bezit een individuele ziel waarin alle ervaringen, herinneringen, en het verworven weten sedert de schepping van de ziel zijn opgeslagen. Tot de inhoud van de ziel, die voor dit leven van belang is, hebben we toegang. Maar deze toegang is dikwijls geblokkeerd.

Het Zielekristal draagt een energie, die de verbinding tot het weten van de ziel en tot de talenten en gaven, die we willen ontvouwen, intensiveert. Verder versterkt hij de verbinding met de begeleider van de ziel die ons ter zijde staat.

Zielekristal met zilveren of vergulde clip. Hoogte ca. 22mmSterntaler Kristal en Essence

Welvaart is meer dan genoeg geld hebben. Naast de mogelijkheid je wensen te vervullen, betekent welvaart ook de gave om de geschenken van het leven te erkennen en daar gelukkig mee te zijn.

De Sterntaler essence ondersteunt:
• idealen en denkpatronen over rijk zijn, welvaart, overvloed en geld bewust in te zien
• zich met goddelijke overvloed en liefde te verbinden
• pijn door gescheiden te zijn en gevoelens van tekortkoming te helen
• zich geborgen en betrokken te voelen
• de liefde voor de aarde en de materie te versterken
• de eigen mogelijkheden te erkennen en er naar te leven

Deze kracht leidt ons naar de vaardigheden en opgaven die zich voor ons ontvouwen en waar wij naar leven willen.
De bijzondere 'Sterntaler'-daalder concentreert de energie van de Sterntaler essence in een fonkelend kristal (lengte: 23 mm). Het werkt waar je het ook aanbrengt, in een kamer, op het lichaam, in je portemonnaie,...


Harmony Kristal

Dit energetische kamerkristal van LichtWesen zorgt voor een unieke atmosfeer: voor een goed gevoel, voor helderheid en vreugde. De kracht van de vier elementenengelen Vuur, Water, Aarde en Lucht en de Aardengel Boom harmoniseren de trilling en stemmingen in de ruimte.

Het HarmonyKristall van LichtWesen komt overeen met de grondbeginselen van Feng Shui en is uiteraard loodvrij. Daardoor laat het zich uitstekend integreren.
Als dit kristal op het lichaam gelegd of gedragen wordt, harmoniseert het de aura. Ook werkt het uitstekend als het naast de PC, in praktijk-, therapie of conferentieruimte aangebracht wordt. Daarnaast heeft het nog vele andere gebruiksmogelijkheden.

Het HarmonyKristall (lengte: 63 mm) is veilig verpakt in een mooi zakje. Omdat ook de verpakking geënergetiseerd en energetisch verzegeld is, is het ook zeer geschikt voor het bewaren van edelstenen, sieraden en essences.
Dit maakt het ook tot een bijzonder geschenk.


Indigo Kristal, Essence & Energiekogel

Ieder mens heeft bijzondere vaardigheden en gaves, die zich tijdens zijn leven zullen ontvouwen. Het contrast tussen de innerlijke begaafdheid en de omgeving is vaak zo sterk, dat het moeilijk is zijn plek te vinden, maar ook om in contact te blijven met zijn eigen vaardigheden. Dit leidt tot innerlijke spanningen, onrust en desoriëntering. Vooral kinderen met een hoog energetisch trillingsniveau lijden onder het energieverschil met de buitenwereld. Het kost hen veel kracht om dit verschil te verwerken.
De Indigo essence ondersteunt het opgroeiende wezen om in contact te blijven met de eigen gaves, het levensplan en de ondersteunende geestelijke krachten. Het energiesysteem wordt geharmoniseerd. De verbinding met de bron en de levensenergie wordt versterkt, zodat het eigen energieniveau beter behouden kan worden. De innerlijke spanning verdwijnt.
Daarnaast helpt het:
• de vaardigheden en gaves van het eigen wezen te erkennen en er naar te leven
• rustig te blijven
• de kracht van de innerlijke rust te vinden
• zichzelf en situaties uit verschillende oogpunten te bezien
• zijn plek te vinden

Het is moeilijk te onderscheiden wie een Indigo kind is en wie niet. Ieder kind brengt vaardigheden mee, die ontvouwen willen worden en een goede verbinding met de levensenergie nodig hebben. Voor ieder kind is een evenwichtig energiesysteem behulpzaam, maar natuurlijk ook voor volwassenen. Daarom is deze essence geschikt voor ieder kind en iedere volswassene.

De Indigo essence is ook verkrijgbaar als energiekogel, essence en als olie, dat geparfumeerd is met hoogwaardige etherische oliën van lavendel, citrus en limoen.


Be Present Kristal

De nieuwe kristal van LichtWesen herbergt in zich de werking van de Be Present-essence in de vorm van een achthoek. De 66 mm grote, achthoekige Swarovsky-kristal dient als drager voor de Be Present-energie. De achthoek, in het Chinese wijshedenboek 'I Tsing' ook wel Bagua genoemd, representeert de harmonie van energieën. Daardoor stabiliseert deze vorm de balans tussen ons persoonlijke leven en de universele energie.

De energie van de nieuwe Be Present-kristal ondersteunt het lichaam om bewust en helder te zijn. Het gaat u gemakkelijker af om u in het hier en nu te bewegen en uw volledige aandacht en attentiewaarde aan uw omgeving te schenken. Zwaarmoedige gedachten en zorgen behoren tot het verleden; blokkades, het zogenaamde 'hokjesdenken' en stress zeggen u vaarwel. U neemt uw omgeving en uw eigen ik bewuster waar.

Mensen die de Be Present-kristal op het lichaam droegen lieten weten een totale ontspanning te ondergaan. De innerlijke stress veroorzaakt door prikkels van buitenaf werd minder, zodat deze mensen weer kracht uit zichzelf konden putten.

Niet alleen wanneer men meditatie beoefent, maar ook in het gewone alledaagse leven oefent de Be Present-kristal een energie uit waardoor u uw eigen omgeving en uw eigen ik bewuster waarneemt. Het gaat u daardoor makkelijk af om vanuit uw eigen rust te handelen en present te zijn.

De Be Present-kristal is ontworpen als ruimtekristal. Echter, de ervaring leert dat men de kristal ook prima op het lichaam kan dragen of in de hand kan houden, zodat men doelbewust de fijnstoffelijke energie in lichaam en aura in harmonie doet komen.

En natuurlijk is deze Be Present-kristal (met Swarovsky) van LichtWesen ook een prachtig ontwerp om cadeau te geven!


Impulser Button

De eerste kristalbutton uit de LichtWesen 'Powerkristal'-serie

Brandstof om doelen te bereiken

Wie herkent het niet? We zijn tot een bepaald besef gekomen dat we graag in ons leven willen integreren. Echter, al na een paar dagen zijn we ondanks onze inspanningen alweer terug bij de dagelijkse beslommeringen die ons onze pogingen doen vergeten.

Wanneer we de visie en het doel direct voor ons zien, hebben we dan ook wilskracht nodig om dit te realiseren. Daarbij helpt een continue impuls, die ons direct aan ons doel of besef herinnert en die initieert dat innerlijk verzet en innerlijke blokkades te overwinnen zijn. Een impuls die ons die 'kick' en ondersteuning geeft om ook daadwerkelijk ons besef of doel in praktijk te brengen.

Zo'n ondersteuning is de nieuwe Impuls Button van LichtWesen! Een hoogwaardige Swarovski-kristal (20 mm).

De Impuls Button is een krachtige begeleider. Doordat hij meerdere malen te gebruiken is door zijn kleefbare achterzijde (ca 7 keer bij schone en vetvrije oppervlakte), kan hij op meerdere oppervlakten gebruikt worden. Bijvoorbeeld op de spiegel, op het beeldscherm van uw pc, de telefoon of op het dashboard in uw auto. En vanaf die plek kan hij daarna weer ergens anders op aangebracht worden. U kunt de Impuls Button dus naar uw werk meenemen of bijvoorbeeld op uw reizen. Bewaart u dan ook het witte folie van de kleefrand, zodat u de Impuls Button in het meegeleverde fluwelen zakje kunt vervoeren.

Men kan ook een papiertje aan de Impuls Button hangen, met daarop uw doel geschreven. U wordt dan direct aan uw goede voornemen herinnert. De Impuls Button is ook bijzonder geliefd bij verliefde paren die de Swarovski-kristal als 'vergeet-mij-nietje' gebruiken. Ook is deze schitterende kristal een uitstekend cadeau voor iemand die u bijzonder lief is!

De Impuls Button werkt continu; of we hem nu zien of niet. Zijn kracht is net als de brandstof in een auto. Wij kiezen een doel of visie en de brandstof maakt het mogelijk om dat doel te bereiken. Op dezelfde manier werkt eigenlijk de Impuls Button. U wordt zich van hinderlijke gewoonten bewust en weet hier beter mee om te gaan en uw vaardigheiden worden beter zichtbaar. En dat met vrede en liefde, zodat u zich meer en meer bewust bent hoe u bewust en vervult leven kunt.

Gebruik

De Impuls Button draagt het LichtWesen-logo onder de kleeflaag; hèt teken voor energetische kwaliteit!

Draagt u de button in het begin dichtbij uzelf. De Impuls Button zal zich met uw energie verbinden en zal daarna zijn opgave uitvoeren om uw doelstelling of visie in het dagelijks leven te integreren.

 

   
© 2021 - Het Pentagram